Bonus

Torsdagens Bonus spanier fra La Liga…

Spanien er også kommet godt ind i deres turneringer og de normale data vi arbejder ud fra, er næsten som vi kender dem fra gamle dage. Dog huserer “Corvid-19” stadig og har også indflydelse på enkelte hold, der har spillere i karantæne. Det er der indtil videre ikke noget der tyder på at disse mandskaber er ramt af – indtil videre.

Eibar – Osasuna = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Eibar skal til at stramme balderne, for den næste placering er under stregen og der er kun ganske få point. Vi er faktisk lidt i tvivl om de overlever på redaktionen, men i forhold til de andre hold de kæmper mod, så mener vi at de har en chance.

Det er hjemme de skal hente de point der kan holde dem inde i varmen. I halvdelen af Eibar’s hjemmekampe (8) har de hentet point. Det er blevet til 6 sejre og 2 gange remis. De scorer ikke så meget, men til gengæld lukker de heller ikke så mange mål ind. Derfor fornemmer vi en remis, men med størst gevinst chance for gæsterne – de de lige er en tand bedre.

*

Osasuna har fået point i 10 ud af deres 6 udekampe. 4 sejre og 6 gange remis. I den første udekamp efter genstarten af turneringen, vandt Osasuna over Alaves med 1-0. Så de har ikke tabt evnen til at spille på fremmed græs i pausen. Så både form og niveau er bedre end hjemmeholdet ditto.

Historisk set skal vi faktisk helt tilbage til 1999 for at finde den seneste sejr på hjemmebane til Eibar over Osasuna og der er da spillet en del kampe siden. Så Osasuna har helt klart det psykiske overtag før dette opgør og har også styrken til at hente mindst det ene point med hjem.

Eibar – Osasuna = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top