Bonus

Torsdagens Bonus spænding fra PL…

Dette opgør kunne nemt have været en kamp om en topplacering for begge mandskaber, men hjemmeholdet har virkelig ikke fundet nogen melodi overhovedet efter genstarten af sæsonen. Det har mildt sagt været noget hø!

Crystal Palace – Manchester Utd. = AH +1,5 = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Crystal Palace vandt det første opgør over Bournemouth, men herefter har den stået på 5 nederlag på stribe, hvilket hat sendt dem langt væk fra de sjove placeringer, som de ellers var en del af. Skader har været en del af det, men det forklarer ikke alle nederlagene.

Fra klubben selv forlyder det, at spillerne havde fået for megen tro på egne evner og tog større chancer end formen var til. Efter formen så er faldet, men spillerne stadig arbejder med stor risiko, så går det galt – og det er bl.a en af årsagerne til nedturen. Det er ikke rettet til i dag, hvor de møder rækkens mest formstærke mandskab.

*

Manchester Utd. har sat noget af en slutspurt ind og er hoppet ind på en umiddelbart 3 plads før denne runde. Skal det lykkedes Solskjaer og Co. at spille sig tilbage i Champions League – de er i hvert fald godt på vej. De 2 øverige konkurrenter er Chelsea og Leicester, som selv skal møde.

Så det bliver ikke den letteste vej, men fastholdes formen ser det rigtigt lovende ud. Vi er på ingen måde bekymret over dagens kamp, som vi mener at Manchester Utd. vinder med mindst 2 mål eller mere.

Crystal Palace – Manchester Utd. = AH +1,5 = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top