Bonus

Torsdagens Bonus landskamp med Island…

Selv om der er en masse landskampe i dag, er odds’et i langt de fleste tilfælde under 1,40 – som er redaktionens minimumsgrænse for spil. Der er selvfølgelig også nogle med højere odds, men dem føler vi os langt fra sikre på. Så valget er faldet på vores nordiske brødre fra vulkanøen Island – hvor der også er blevet plads til “Dobbelt-Chancen”.

Island – Rumænien (1-0) = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Største VM Bonus…

Island er faldet gevaldigt i niveau siden de triumferede og viste deres nation stolt frem under det seneste VM. Men efter denne oplevelse har de ikke opnået de samme store spillemæssige højder som dengang. De er stadig svære at spille imod og kæmper alle 90 minutter også selv om de er kommet bagud. Så når det kommer til indstillingen er de stadig det samme slags mandskab. Men deres fysiske spil får de ikke nær så meget ud af mere, som dengang de blev undervurderet – de tider er overstået og alle landshold tager Island alvorligt nu.

Island ligger næstsidst i puljen, efter kun at have slået Lichtenstein i deres 3 første kampe. Tyskland tabte de helt som planlagt til, men Armenien burde de ikke have tabt til. Island var klart bedste i den kamp og havde da også langt de fleste chancer – men ind ville bolden ikke. Stort set de eneste 2 gange at Island var ukoncentrerede blev de straffet og de tabte med 0-2. Vi tror at de har fået samlet sig om de fejl de lavede i det opgør og fået dem tilrettet. Island er stadig på papiret et glimrende landshold på næstbedste niveau og dagens gæster er i redaktionens optik, højest på det samme niveau. Island taber ikke i dag.

*

Rumænien ligger bedre placeret i gruppen på nuværende tidspunkt, da de indtager 4. pladsen. Men det er med det samme point antal som Island, men med en smule bedre score. Rumænien har også tabt til både Tyskland og Armenien, men slog Normakedonien knebent med 3-2 hjemme. Så det er bestemt ikke noget frygtindgydende mandskab som Rumænien stiller med. Senest de spillede på udebane var i Armenien hvor de tabte med 2-3. Set over hele kampen var de mere på bolden, men det var Armenerne der havde de fleste chancer.

I dag tror vil ikke de får lige så meget boldovertagelse som i Armenien, vi mener at den bliver langt mere ligeligt fordelt. Men her vil det sikkert også være indlændingene der får langt de fleste målchancer – så det er lidt svært for os på redaktionen at forstå, at det er rumænerne der er favoritter i dette opgør. Vi er ret overbeviste om, at de tager fejl i dag og den der tør satse lidt, vil spille på en sejr til hjemmeholdet Island, til over 4,00 i odds.

Island – Rumænien (1-0) = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Største VM Bonus…

To Top