Bonus

Torsdagens Bonus landskamp fra EM kvalen…

Dagens Bonus er også hentet i de finaler der afgør hvem der skal med til EM næste sommer. Igen er det 2 af de mindre lande der mødes om en af de yderst attraktive pladser. Danmark er jo kvalificeret og kampene for det danske landshold spilles i Parken.

Nordirland – Slovakiet = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

Nordirland er lidt overraskende endt her, men nu er muligheden der og den skal udnyttes. Men Nordirland er meget jævne og det er både ude og hjemme. De spiller stadig en del britisk og meget fysisk og spillermaterialet er da heller ikke indeholdende nogen særlige stjerner.

Hjemme har de haft nogle grimme nederlag og blandt andet kampen mod Norge var en flov affære. Her tabte man til Norge i Nordirland med hele 1-5. Den efterfølgende hjemmekamp mod Østrig, havde man fået lukket med et nederlag på 0-1. Vi tror højest på en remis i dag – og det er kun hvis vi er meget optimistiske.

*

Slovakiet er heller ikke blandt de ypperste landshold, men vi vurderer alligevel at de er en tand bedre end hjemmeholdet og har et bedre landshold. Hjemme gør de hvad de skal når de ikke møder de bedre landshold. På udebane er de faktisk også fornuftigt med.

Kroatien og Skotland har de tabt til på udebane men spillede remis i Israel. Slovakiet har slået bl.a Ungarn og Azerbaijan på udebane, så de kan faktisk godt på fremmed græs. Vi vurderer et kedeligt taktisk opgør, med et slovakisk hold der vil være dominerende.

Nordirland – Slovakiet = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

To Top