Bonus

Torsdagens Bonus kamp fra EL semifinalerne…

Så er der kun 4 hold tilbage i denne sæsons udgave af Europa League og det er hhv. 2 engelske og et italiensk og spansk. Ingen af de tyske hold er nået så langt i denne omgang, hvilket vi faktisk havde forventet. Men dette opgør er også ganske interessant og det er 2 forskellige spillestile der står overfor hinanden. Den er udvalgt som aftenens objekt i flimmeren.

Manchester Utd – AS Roma = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens højeste EL Bonus…

Manchester Utd er igen med helt fremme i den næstbedste af de 2 mest prestiges fyldte turneringer i Europa. Formen er rigtig god og det ser ud til, at Solskjaer og spillerne har fundet sammen i et godt flow og at alle er fokuserede. 1. pladsen i Premier League er forsvundet og kan kun nås teoretisk, men så er der jo denne titel, som man stadig kan nå. Med den form Manchester Utd. har i denne periode så mener vi, at de går videre efter disse 2 kampe. Det bliver sikkert nogle meget tætte kampe, men Manchester Utd. er gode til at score.

Og defensiven er faktisk rigtig god – især internationalt. De seneste 3 runder har kun givet 1 mål imod Manchester Utd og det var AC Milan der scorede i 1-1 kampen. Så der er hele 5 kampe hvor Manchester Utd har hold buret rent. Det er lidt af en præstation. Det tror vi også at de gør i dag, da AS Roma nok lige trækker vejret og spiller meget defensivt. Vi forventer en 2 måls sejr i dag hjemme på Old Trafford.

*

AS Roma har ikke helt haft den succes i den hjemlige Serie A, som de kunne have ønsket sig. Men når man er nået så langt i EL, skal den selvfølgelig prioriteres højt. Det ser nemlig ikke ud som om, at de kvalificere sig i næste sæson, da de ligger lige udenfor de sjove placeringer i Serie A. Så skal de spille europæisk, vil en samlet sejr sende dem i Champions League i næste sæson. Så vi forventer en meget defensivt orienteret Roma mandskab.

En kontrolleret defensivt vil nok også være den bedste opskrift i dag, da Manchester Utd spiller med stor fysik og masser af fart i bolden. Det med farten kan Roma godt håndtere, men den store fysik vil nok slide dem op gennem kampen. Kan Roma så få scoret et af de vigtige udebane mål, vil de selvfølgelig gå efter det. Men det bliver ikke på bekostning af defensiven i dag – det kan vi ikke forestille os. Men vi glæder os helt vildt til at se den. 

Manchester Utd – AS Roma = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens højeste EL Bonus…

To Top