Bonus

Torsdagens Bonus fra UEFA Nations League…

Så er vi nået til den 2. anbefaling denne onsdag, hvor alle 3 er hentet i den igangværende UNL. Her er det dagens Bonus, som er mellem 2 nationer vi tror ender i toppen af deres gruppen – men det er også helt nede på C-niveau.

Slovenien – Grækenland = X2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får de Højeste Odds Hver dag…

Slovenien har aldrig haft et af de der hold, som man kan huske tilbage på. Slovenien er kun en ung nation i fodboldsammenhæng – og det er nok årsagen. De spiller meget med humøret og stemningen, som mange af holdene fra Balkan – men de er stadig stolte når de stiller op for nationen.

Men der er ikke så mange slovenere på store hold i Europa og den hjemlige liga er bestemt heller ikke noget at råbe hurra for, rent niveau mæssigt. Så det er et jævnt, men ikke særligt effektivt mandskab. Vi vurderer at de ender efter dagens gæster i gruppen på en 2. plads og det er ikke nok.

*

Grækenland har haft nogle kedelige år, men er begyndt at spille noget mere offensivt orienteret end det var tilfældet i mange år. Der er da også kommet en del flere spillere til de store klubber og det begynder at smitte af på landsholdets styrke og niveau.

Vi mener på redaktionen at Grækerne hører til et niveau højere med det nuværende mandskab og vurderer også, at de mindst får det ene på point med hjem til Grækenland, efter dagens dyst.

Slovenien – Grækenland = X2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får de Højeste Odds Hver dag…

To Top