Nyhed

Torsdagens Bonus fra Primeira Liga…

Dagens 2. anbefaling er hentet i den portugisiske Primeira Liga som også er startet op og er i gang med den 2. runde efter opstarten. Det er tydeligt at se, at det ikke er alle hold der er kommet på plads – men det er dagens hjemmehold.

Tondela – Aves = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

Tondela kunne efter den første kamp efter genåbningen tage hjem med 1 point mod liganes nr. 1 Benfica. Det var hverken heldigt eller lignende – men fuld fortjent. Tondela havde inden kampen sagt, at de ville satse på defensiven og det virkede.

Der blev ikke scoret imod dem og de fik heller ikke selv scoret – hvilket var prisen. Men det ene point var med til at løfte holdet væk fra bunden og give den nødvendige selvtillid til at fastholde positionen i landets bedste række. Vi tror på en smal sejr hjemme.

*

Aves ligger sidst i Primeira Liga og vi forventer på redaktionen at de med næsten 100% garanti ryger ned i Liga Pro. 13 point og der er 12 point op til en redning – vel at mærke hvis holdet lige over stregen ikke får nogen point. Med 9 kampe tilbage er det teoretisk muligt – men ikke i praksis.

Ude er statistikken 1-1-10. 1 sejr, en gang remis og hele 10 nederlag i 12 kampe. Det viser med alt tydelighed at dette niveau er alt for højt for Aves. De tabte også den første kamp efter genåbningen med 0-2 hjemme til et Belenenses mandskab der ikke viste ret meget. Sikkert nederlag – men kun med 1 til 2 mål.

Tondela – Aves = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

To Top