Bonus

Torsdagens Bonus fra Norges bedste række…

Også dagens 2. anbefaling er hentet i den bedste norske række Eliteserien, men denne gang er det mellem 2 mandskaber der ikke vil komme i nærheden af guldmedaljer. Men i denne periode – og måske hele sæsonen – er der stor forskel i form og styrke i kampene og det vil hjemmeholdet udnytte til deres fordel.

Stabæk – Brann = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Stabæk er et af de mandskaber der først fik deres premiere runde den 16. maj, hvor imod dagens gæster startede allerede den 9. maj og derfor har spillet 2 runder mere på nuværende tidspunkt. Så før dette opgør har Stabæk kun spillet 2 kampe, mens Brann har spillet hele 4 kampe. Det ville normalt give os på redaktionen en fornemmelse af, at kampformen er bedre hos dagens gæster – for 2 kampe betyder noget her i starten af sæsonen – men ikke i dette tilfælde.

Stabæk spillede sin 2. kamp på udebane mod Haugesund og her blev det til resultatet 0-0, hvilket Stabæk kan være ganske tilfredse med. Nu har Stabæk fået et par kampe i benene og er normalt stærkest hjemme på Nadderud Stadion. Vi er godt klar over, at det vil blive et tæt opgør og en remis er særdeles nærliggende. Men vi har alligevel en god fornemmelse af en hjemmesejr i dette opgør – især med tanke på gæsterne problemer.

*

Brann har spillet 4 kampe før denne, men det har bestemt ikke været en dans på roser – så har de i hvert fald været fyldt med torne – for det har ikke været sjovt at være hverken Brann fan eller Brann spiller. Man kunne næsten fristes til at sige, at Brann burde betale entre for at spille – så elendigt har det været. Når man efter 4 kampe allerede har rundet et minus på +10 mål i score, så er det virkeligt op af bakke. Brann har slet ikke styrken i defensiven og leder desperat efter en opstilling der kan lukke af bagude.

Brann har lukket mere end 1 mål ind i alle deres hidtidige kampe og det er svært at vinde kampe, hvis der lukkes 2 mål eller mere ind i kampene. Vi begynder i den grad at tvivle på, at Brann har den fornødne styrke til at overleve denne sæson. Men vi klapper dig lige hesten, for der er trods alt kun spillet 4 runder før denne kampe for Brann – men de ligger håbløst sidst med “ingen” point. Det gør de også efter i dag.

Stabæk – Brann = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top