Bonus

Torsdagens Bonus fra Europa League…

Igen er det Europa League og her er det 2 super teknisk gode mandskaber der tørner sammen. Dagens hjemmehold har ikke gjort det så godt internationalt de seneste par sæsoner, men det ser ud til, at de i denne vil det hele og det er både hjemme og internationalt. Om de går videre efter begge kampe er svært at spå om, men vi tror helt klart på en hjemmesejr i dag.

Ajax – Roma = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du altid får dagens Højeste odds…

Ajax er i kanon form og har ikke tabt i deres seneste 20 kampe. Kun 2 f disse kampe er endt remis, så der er et selvtillidsfuldt mandskab der stiller til start i dette opgør. Der er kun få skader i truppen, men bredden er stor nok til at bære dette. Selvfølgelig kunne man godt have brugt Danny Blind, men der er fulgode erstatninger i truppen. Men det bliver selvfølgelig ens vær kamp, men vi tror på dem.

Hjemme på Johan Cruijff Arena har de tabt til Atalanta og Liverpool. Men det var i 2020 og formen og spillet er blevet betydelig bedre i 2021. Derfor er vi ret overbeviste om, at de nok skal vinde hjemme på Johan Cruijff Arena, men de vil selvfølgelig få det svært i Rom. Derfor skal de helst have en sejr på mere end 1 mål og så sikre, at romerne ikke score i kampen. Vi tror på sejren.

*

Roma er lidt ramt af skader til dette opgør, for hele 7 spillere har sat sig på skadesbænken til dette opgør. Roma har selvfølgelig en stærk bænk, men flere af de skadede spillere, kunne de godt have brugt i dette opgør, da det er et par af deres offensive profiler. Så derfor tænker vi på redaktionen, at de vil bruge en del fokus på den defensive fase, noget som italienske hold er rigtigt gode til.

Roma har vist svagheder på udebane og sæsonen har heller ikke været så stabil, som de selv kunne have ønsket sig. De ligger udenfor de sjove pladser og det er Lazio de skal kæmpe om den sidste plads med. Men Lazios form er bare bedre i denne periode og Roma skal prioritere i forhold til EL og Serie A. Går de videre efter disse 2 opgør, så tror vi ikke at de kvalificere sig til international fodbold i næste sæson – hvis de da ikke vinder Europa League. Så er de sikret en CL plads. Det tror vi dog slet ikke på er en mulighed.

Ajax – Roma = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du altid får dagens Højeste odds…

To Top