Nyhed

Torsdagens Bonus fra Europa League kvalen…

Her ser vi på et af de opgør hvor der ikke er en klar favorit til at gå videre, men selvfølgelig til at vinde dagens opgør. Om hvem af de to kombattanter der ender i gruppespillet har vi svært ved at spå om.

PAOK – Sl. Bratislava = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagen Højeste EL Bonus som NY bruger…

PAOK er klart bedre på hjemmebane end ude. Her har de deres fanatiske fans på sidelinjen, der kan lægge et enormt tryk på modstanderne. Det er da også sjældent at de skuffer deres fans, når der spilles hjemme på Toumba Stadium i Thessaloniki.

De har faktisk ikke tabt siden december sidste år, da de deltog i EL’s gruppespil. I de 20 kampe der er spillet siden er kun 3 endt remis. Trods nederlaget på 0-1 i første opgør, var de godt med i kampen. Her vil de sætte sig på gæsterne.

*

Sl. Bratislava havde håbet på et lidt bedre udgangspunkt til dette opgør, men stillede sig alt for meget defensivt – da de var bange for at gæsterne skulle score på udebane. Det gjorde at de blev alt for lidt fremadrettet.

I dag kommer de så for at forsvare deres føring og derfor skal som udgangspunkt ikke særligt meget fremme på banen. I dag vil de stå overfor et græsk hold der er lang mere angribende end i det første opgør.

Det tror vi ikke på at Sl. Bratislava kan modstå. Men om de taber med mere end 1 mål vil vi ikke nørde i og har derfor ingen idé om hvem der går videre. Nok mest sandsynligt PAOK, men vi er ikke overbeviste.

PAOK – Sl. Bratislava = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagen Højeste EL Bonus som NY bruger…

To Top