Bonus

Torsdagens Bonus fra Europa League Kvalen…

Vi har hentet endnu et opgør fra Europa League kvalifikationen, hvor det igen er et skandinavisk mandskab der skal i ilden. Denne gang er det dog et hold fra vores svenske naboer som skal i aktion og de er i den absolut bedste form i denne periode.

Malmö FF – Cracovia = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får Dagens Højeste Odds…

Malmö FF topper den bedste svenske række Allsvenskan og har ramt en fremragende i denne periode. Og det kunne næsten ikke times bedre, nu hvor de står overfor de internationale udfordringer. Så både kampform og selvtillid er lige hvor den skal være.

Hjemme på Eleda Stadion i Malmø har de været stort set suveræne. De har ikke tabt siden februar, hvor de røg ud af netop Europa League til Wolfsburg – så der bliver ikke givet ved dørene på Eleda Stadion.  De efterfølgende 11 kampe har givet 9 sejre og 2 gange remis.

Ingen tvivl om, at det er en fordel at spille hjemme, når der nu kun er 1 opgør til at afgøre de 2 mandskabers videre skæbne. Så på redaktionen er vi ikke i tvivl om, at Malmö FF henter en sejr og går videre til næste runde. Om de når hele vejen til gruppespillet afhænger af lodtrækningen.

*

Cracovia er langt fra lige så erfarent internationalt og spiller til dagligt i den bedste polske liga Ekstraklasa. Her er der kun spillet 1. runde og her vandt Cracovia med 2-1 hjemme. Så selv om de er kommet godt fra start, så er de slet ikke i samme kampform som Malmö FF er på nuværende tidspunkt.

Cracovia har også nogle udfordringer defensivt, som de selv har udtrykt vil være noget de ikke helt har fået løst endnu. Der er kommet flere nye spillere til, men de har ikke fået hul på bylden endnu, som man ellers håbede på – nu hvor de skal spille internationalt. Vi tror ikke helt på det polske mandskab i dag og slet ikke på udebane.

Malmö FF – Cracovia = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får Dagens Højeste Odds…

To Top