Nyhed

Torsdagens “Bonus” fra EL…

Det er torsdag og det betyder i denne uge Europa Leagues gruppespil og med alle de kampe der er fra den turnering, er det lidt svært at ignorere dem og der er flere med gode Odds der har fanget vores opmærksomhed.

Basaksehir – Ludogorets = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus på kr. 2.000,-…

Basaksehir havde en fantastisk første sæson i den bedste tyrkiske liga, hvor de som oprykkere endte på en CL plads, som de også efterfølgende har måttet vinke farvel til, da Sevilla sendte dem ud lige før gruppespillet. Men så er de belønnet med en EL plads.

Hjemme er de gode og her slog de bl.a Club Brügge ud af CL over 2 kampe. Og tyrkiske hjemmebaner er som regel en heksekeddel at spille i, og især hos de gode hjemmehold som Basaksehir.

*

Ludogorets er fra Bulgarien og ligger 2 i deres bedste liga. Man kan vist roligt sige at de har haft en rimelig nem vej til EL gruppespillet, efter de blev sendt ud af CL kvalspillet af israelske H. Beer Sheva. De skulle møde Suduva, som er helt væk internationalt.

Det fortæller lidt om den nuværende styrke og den har ikke ændret sig siden. De er helt klart til at tale med på udebane og vi kan slet ikke se, at Basaksehir skulle kunne blive udfordret tilstrækkeligt af Ludogorets. Sikker hjemmesejr.

Basaksehir – Ludogorets = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus på kr. 2.000,-…

To Top