Bonus

Torsdagens Bonus anbefaling fra Spanien…

Dagens valgte Bonus opgør er måske ikke det mest oplagte valg for mange, men der er så meget forskel på de 2 mandskaber, at det ene burde betale for at komme ind og spille – for det har godt nok været en forfærdelig omgang. En oprykker til La Liga 2 mod en nedrykker fra La Liga.

Sabadell – Leganes = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Sabadell er rykket op til denne sæson og forskellen på Segunda Division og La Liga 2 er enorm. Det har Sabadell i den grad fået at føle, som efter de første 6 kampe, da de stadig spejder efter deres første point i denne sæson.

Det er ikke fordi de bliver nedspillet i kampene, men truppen er ikke så bred og evnerne er der heller ikke helt endnu. Vi tror godt nok ikke på dem, for så skal der købes ind – og hvor skulle de få de penge fra. Der skal også snart point ind på kontoen, for eller render de andre bundhold for langt væk.

*

Leganes røg ud af La Liga, men har stort set beholdt hele truppen. Efter en lidt ubalanceret start på sæsonen, ser det ud til at de igen har fået aftalerne på plads og igen er ved at finde en god form. Leganes gør det rigtigt godt hjemme – og er bestemt ikke blandt de bedste udehold.

De tabte deres 2 første udekampe, men med en stigende form hentede de en sejr i den seneste. Det var også mod et af holdende fra den nederste halvdel, men mod et hold der er en del stærkere end dagens ditto, Sabadell. Vi snupper en god udesejr i dette opgør.

Sabadell – Leganes = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top