Nyhed

Torsdagens Bonus anbefaling fra Europa League…

I denne gruppe G er det til gengæld helt åbent for alle hold. En sejr vil betyde avancement, mens et nederlag helt sikkert vil sende holdet ud i fiaskoen kedelige skygge – ikke den bedste julegave. Men sådan er det når der kun er 3 point mellem nr. 1 og nr. 4 i gruppen..

Rangers _ Young Boys = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

Rangers topper gruppen med 8 point, men har kun 1 point ned til både nr. 2 og nr. 3. Og dagens gæster er det ene hold der har 7 point og derfor vil et nederlag være ensbetydende med et “goodbye.

Rangers har dog vundet begge sine hjemmekampe mod hhv. FC Porto og Feyenoord. Så de er bestemt ikke helt uefne på eget græs i Skotland. Scoreren hedder 3-0, så selvom de ikke score så meget, så har de en stærk defensiv.

Rangers tabte selv til Young Boys da de gæstede Schweiz med 1-2, men var fint med i hele kampen. Rangers gik til halvleg med en føring på 1-0, men måtte lade sig besejre med et mål 3 minutter inde i overtiden. Den fejl laver de ikke igen og henter en sikker sejr hjem foran deres fans.

*

Young Boys gør det igen i denne sæson rigtigt godt i den hjemlige liga, hvor de ligger helt i top og slås med Basel om mesterskabet. På den internationale scene har det været lidt så som så. Men med en sejr i dag, vil de rykke forbi Ranger og gå videre.

Men udebanen har ikke været et varemærke i El i dette gruppespil. Kun 1 remis har de hentet hjem på udebane og det var i Holland. FC Porto har været en forbandelse, da begge kampe mod dem er blevet tabt.

Vi tror helt klart heller ikke på dem i aften i en tæt kamp. På et tidspunkt skal de frem og skabe noget og det vil være vand på Rangers mølle hjemme på Ibrox Stadium. Vi tror at det første mål falder i 2. halvleg og det vil blive til hjemmeholdet – sikkert også det eneste.

Rangers _ Young Boys = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top