Bonus

Torsdagens Bonus anbefaling fra Europa League…

Vi fortsætter i Europa League med et opgør som vi på BettingNews redaktion mener at Bookmakerne har tolket forkert. Vi mener ikke at gæsterne burde få et så højt odds på sejr, da vi mener at det er klart det bedste mandskab af de 2 hold.

Din. Zagreb – West Ham = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Din. Zagreb spiller til dagligt hjemme i den kroatiske liga 1HN hvor de topper ligaen med 16 point efter 7 runder. Der er dog 2 andre hold der også har 16 point, så det er grundet en bedre score, at de er placeret øverst. De fik en glimrende optakt til dette opgør, med en sejr hjemme på 2-0 over midterholdet Sibenik. Her blev der ikke sparet nogen spillere, da de spillede lørdag og havde masser af tid til at komme sig til dette opgør.

Din. Zagreb har været dominerende i den kroatiske liga i en del år, men når det kommer til den internationale deltagelse, bliver det aldrig til det helt store. De startede i CL sammenhæng, men røg ud til S. Tiraspol i den sidste kamp før gruppespillet, derfor er de endt i Europa League. Vi tror de får en rigtig hård dag på kontoret mod et velspillende mandskab fra Premier League.

*

West Ham har gjort de t fint indtil videre i den hjemlige liga, hvor de stadig er ubesejrede efter de første 4 runder. Her er det blevet til 2 sejre og 2 gange remis. Scoreren hedder 10-5, så de virker virkelig tændte i denne sæson. I sidste sæson sluttede de som nr. 6, men vi tror at de tager skridtet højere i denne sæson. Der har været foretaget et par fornuftige køb og de ser ud til at have slået igennem.

West Ham har et godt udebane koncept og er ikke let at have som gæster. I de seneste 11 udekampe, inklusiv træningskampe, er der ikke tabt en eneste. I siden april måned har West Ham tabt på udebane. Den kroatiske 1HN er langt fra af samme styrke som Premier League. Selvfølgelig bliver det ingen let opgave, men vi vurderer at de henter alle 3 point i dag.

Din. Zagreb – West Ham = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top