Nyhed

Torsdagens Bonus anbefaling fra EM kvalen…

Dagens sidste anbefaling er også hentet i EM kvalen og også her er det sidste udkald for udeholdet, da et nederlag vil betyde at der er lukket og slukket. Det er mellem 2 mandskaber der spiller vidt forskelligt og kønt bliver det nok ikke.

Tyrkiet – Island = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som Ny spiller…

Tyrkiet har noget overraskende lagt sig i spidsen i gruppe H, hvor også Frankrig ligger. Tyrkiet har samme point antal som tyrkerne, men de er bedre indbyrdes, med en sejr og en remis mod netop franskmændende.

Så det er et selvtillidsfuldt tyrkisk mandskab der går efter gruppesejren, der vil give dem en bedre seedning. Vi synes på redaktionen, at de har noget at have det i denne omgang. De spiller godt sammen og efter samme koncept og det begynder at ligne poleret fodbold ind i mellem.

*

Island spiller ikke poleret fodbold – de går på banen for at vinde og det er uanset hvordan spillet så måtte se ud. Det betyder ikke at de ikke kan spille fodbold, men de spiller bare mere fysisk end poleret. Men de har noget mange hold ikke har – nemlig en vilje ud over det sædvanlige og en ære der kan flytte bjerge.

Men de dage hvor de fik hele verden til at klappe med er ved at være overstået. I denne omgang virker det ikke til at de når at komme med, da vi ikke ser de kan vinde i den tyrkiske heksekedel. 

De har kun vundet ude over Andorra, men tabt til Frankrig og Albanien. Så den tidligere udebanestyrke er ikke bibeholdt til denne kval-turnering. Vi har meget svært ved at se islændingene tage point i Tyrkiet.

Tyrkiet – Island = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som Ny spiller…

To Top