Bonus

Torsdagens Bonus anbefaling fra EL…

Dagens Bonus er hentet i dagens runde i Europa League, hvor tingene er ved at spidse til og vi skal til 4. ud af 6. runder. Som bekendt er det de 2 bedste hold i gruppen der ryger videre og det er netop et opgør mellem de 2 tophold i denne gruppe, der tørner sammen.

M. Tel Aviv – Villarreal = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste ODDS hver dag…

M. Tel Aviv har måske ikke overrasket, men vist et højere niveau over flere kampe, end vi på redaktionen ville have troet. Det har så placeret dem som nr. 2 i gruppen, med 6 point – som er 3 færre end dagens gæster. Sivasspor er 3 point efter, så et nederlag i dag, kan ændre placeringer i gruppen.

Vi mener dog på den lange bane, at israelerne faktisk nok skal klare den og spille med i Play Offs spillet i det nye år. Men det bliver efter en placering som nr. 2 i gruppen foran Sivasspor. Dem slog M. Tel Aviv faktisk 2-1 på udebane og israelerne er en kende bedre hjemme.

*

Villarreal har haft en rigtig god sæsonstart, både nationalt og internationalt. I La Liga er man stadig blandt topholdene og kampen om titlen og i Europa League er man også tophold i gruppen med en 1. plads. 3 kampe og 3 sejre i gruppen er ret overbevisende.

Hjemme i Spanien sendte Villarreal israelske M. Tel Aviv hjem med en sæk på hele 4-0. Der var ikke bare niveau forskel – men klasse forskel. Klasse fornægter sig ikke og det vil den heller ikke gøre for Villarreal i dag. Sejren skal dog ikke forventes at lande på de samme cifre.

M. Tel Aviv – Villarreal = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste ODDS hver dag…

To Top