Nyhed

Torsdagens Bonus anbefaling fra EL på BettingNews…

Vi fortsætter i Europa League hvor alle dagens anbefalinger er hentet og i “Bonus” kategorien har vi hentet et opgør vi mener burde være en ren foræring, når man tænker på mandskab, form og styrke. Det er tæt på at være en der skulle have været i kategorien “Sikre”.

Ludogorets – Inter = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Ludogorets har ikke spillet andet end træningskampe op til denne første vigtige kamp for dem i 2020. Desværre kan Ludogorets ikke se tilbage på et træningsforløb, med særlige gode resultater – faktisk lidt pinlige…!

6 træningskampe er der spillet og de 3 er tabt, 1 spillet remis og kun 2 er vundet. De 2 sejre var i starten af træningsperioden, så der har modstanderne også været kolde.  Så det er svært at se hvad et hold som Ludogorets skal stille op med tanke på modstandernes evner og styrke.

Ludogorets er selvfølgelig bedst hjemme, men vi vurderer at deres eneste chance for ikke at blive helt til grin – er at stille sig i vejen, spille defensivt og sikkert også med en del hårdhed i spillet, Men det vil hjælpe lige fedt.

*

Inter har vist lidt menneskelighed, da de jo som bekendt tabte til Napoli i pokalen. Men det var nok kalkuleret og de får jo chancen igen i returopgøret. Men ellers er formen stadig helt i top ig Inter kan jo godt lide at spille på udebane.

Her har de kun tabt 2 gange i sæsonen og det var til hhv. Dortmund og Barcelona. Vi ser ikke dagens hjemmehold være i nærheden af disse 2 holds styrke. Ydermere kommer Inter i kampform hvilket hjemmeholdet bestemt ikke gør – hvis der overhovedet er tale om en form for dem!

Ludogorets – Inter = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top