Nyhed

Torsdagens “Bonus” anbefaling fra BNs Experter…

Dagens “Bonus” spil fra redaktionen denne torsdag, er endnu et pokal opgør og denne gang er det de hjemlige himmelstrøg og den danske Landspokal, der lægger kamp til Dagens “Bonus”.

Viborg – AaB = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får en Super Bonus at spille for…

Viborg har ikke haft den tur i den de håbede på, efter de røg ud af Superligaen efter sidste sæson og heller ikke en trænerfyring har haft den fornødne effekt. Men der er måske en smule lys forude.

De vandt den seneste udekamp over Vendsyssel, og på udebane har de vist sig stærke og har faktisk kun tabt 2 af de seneste 7 udekampe.

Hjemme er det en helt anden snak, for her er de modsat ikke særligt gode eller stabile. Her har de kun vundet 2 ud af deres 10 sidste kampe hjemme på Energi Viborg Arena, som den hedder nu. Vi tror ikke på en 3. sejr i dag.

*

AaB er heller ikke i den bedste form, men de spiller trods alt på et højere niveau og kan og vil bruge denne kamp, som et springbræt til en god periode. Med pokal turneringer er det jo også sådan, at er man stadig og rammer en god periode, kan det i den sidste ende give adgang til Europa.

Selv om AaB ikke er specielt gode ude, så er de heller ikke så ringe endda. Kun 1 opgør ud af de seneste 6, er endt med et nederlag, De øvrige 5 er endt med 1 sejr og 4 gange remis.

Der skal findes en vinder og vi er ikke i tvivl om, at det vil være AaB der går videre til 1/16 finalerne, og vi tror på, at de gør det i ordinær spilletid.

Viborg – AaB = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får en Super Bonus at spille for…

To Top