Nyhed

Torsdagens belgiske Jule Bonus fra den Belgisk Cup…

Også dagens anden og sidste anbefaling er et pokalopgør, men denne gang fra Belgien. Selv om det er et hjemmehold med en god form, så mener vi ikke at de kan modstå det tryk som topholdet i Jupiler League, der er gæster i dag, kommer med.

Anderlecht – Club Brügge = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

Anderlecht vi få svært ved at nå med i mesterskabs sluspillet i Belgien, som det ser ud på nuværende tidspunkt. SÅ skal der i hvert fald helt andre boller på suppen. Der er alt for mange kampe der ender remis. Så denne kvartfinale kunne være en genvej til Europa.

Og hjemme gør de det faktisk hæderligt, uden at være prangende. Kun 1 enkelt nederlag er det blevet til, men så er der komme 5 gange remis også. Så når alt kommer til alt, er det kun 3 sejre der er hentet i denne sæson, hjemme foran egne fans.

I dag kommer der et gæstende hold, som Anderlecht har gode relationer med. De 2 klubber har mødt hinanden ca. 30 gange og KUN 2 gange har Antwerpen tabt- både hjemme og ude. Så vores valg kan måske virke underligt på mange.

*

Club Brügge vandt dog ved det seneste besøg i Anderlecht og er bare et bedre hold end hjemmeholdet. De har også haft deres at se til i Champions League, hvor de sneg sig med i Europa League med kun 3 point i gruppespillet.

I den hjemlige liga ligger de helt i top og er stort set et niveau højere end de øvrige hold. Kun i Antwerpen har de måtte se sig besejret på udebane, ellers er det sejre og remis’er de har hentet på udebane i den hjemlige liga. Vi tror på endnu en triumf og en sejr.

Anderlecht – Club Brügge = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

To Top