Sikre

Torsdagens absolut “Sikre” spil…

Trods “Fuldt Hus” onsdag er dagens eneste anbefaling fra eksperterne på BettingNews denne torsdag, et opgør der er hentet i hollandske Æresdivision, som er landets bedste række.

Vi har ikke fundet andre kampe hvor vi vil kunne stå inden for en anbefaling og vi lægger ikke bare ud for at fylde siden op, da vi kun lægger de kampe ud som vi selv smider penge efter. Så vi lader og ikke rive med, af vores gode onsdag.

Heracles – Sp. Rotterdam = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får Julens Højeste Julebonus at spille for…

Heracles ligger placeret i midten af rækken og det kan måske undre en. For deres evner på udebane er ikke eksisterende og de har da også kun fået 1 point efter 6 udekampe. Men det betyder så også.

At hjemme er de helt modsat utrolig skarpe og kun PSV er bedre foran egne fans i Æresdivisionen. 8 kampe har givet 5 sejre, 2 gange remis og kun 1 nederlag. Og det er derfor de ligger i midten af rækken, fordi de næsten aldrig fejler hjemme og det gør de heller ikke i aften.

*

Sp. Rotterdam er stort set lige så elendige ude, selvom de har fået 3 point til regnskabet på fremmed græs. Og med den styrke hjemmeholdet Heracles har lagt for dagen hjemme på Polman Stadion, har vi endnu mere svært ved at tro på point.

Scoren på 5-14, fortæller også om en defensiv der ikke er helt oppe og ringe. Og i dag står den foran rækkens næstbedste hjemmehold. Det er her vi igen vil se, at Sp. Rotterdam endnu engang må se sig besejret på udebane i denne sæson.

Heracles – Sp. Rotterdam = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får Julens Højeste Julebonus at spille for…

To Top