Frække

Torsdagen Svenske Frækkert fra bedste række…

Vi hopper lige væk fra de internationale turneringer et øjeblik og har haft blikket rettet mod den svenske Allsvenskan, som har givet os en rigtig god mavefornemmelse og et godt odds.

AIK Stokholm – Elfsborg = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du får markedets HØJESTE Bonus at lege med…

AIK Stokholm har ikke samme styrke som i fjord og kæmpper en hel del med at ramme noget der bare ligner en god form. 13 point efter 12 kampe ligner normalt ikke AIK, men de har det svært foran modstandernes mål og bag til sejler det også alt for ofte.

5 hjemmekampe har givet en sejr og 5 point. Scoreren hedder 5-8, så ikke engang i egne trygge rammer har det fungeret rigtigt for AIK indtil videre. Det er 13 runde ud af 30, så der skal snart til at ske noget, hvis man ikke skal kæmpe for at undgå nedrykning. Der er faktisk kun 2 point til stregen. Vi tror ikke på dem med tanke på dagens gæster.

*

Elfsborg er det næstbedste mandskab i Allsvenskan til at spille på udebane og har fået  point efter 6 kampe. 3 sejre, 2 gange og et enkelt nederlag – det er ikke så ringe endda. Det betyder også, at Elfsborg er med hvor det er sjovt og har kun 5 point op til nr. 1, nu hvor de selv er placeret som nr. 4.

Formen er også klart bedre end dagens hjemmeholds ditto og selvom Elfsborg normalt ikke har det rart på Friends Arena i Stockholm, hvor de har tabt de seneste 8 kampe i streg – vil de i dag tage alle 3 point med hjem til Borås.

AIK Stokholm – Elfsborg = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du får markedets HØJESTE Bonus at lege med…

To Top