Bonus

Torsdagen “Special Bonus” fra Copa del Rey…

Copa del Rey er navnet på den spanske pokalturnering, hvor man skal afvikle det andet opgør i semifinalerne

Valencia – FC Barcelona = 2 = Odds 1,55
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Valencia har virkeligt ramt en skidt periode og har tabt 5 kampe i streg. De ligger stadig godt til i ligaen, men her kunne være en “fribillet” til Europa League, hvis ellers tingene flasker sig.

Men med tanke på formen og gæsternes ditto, så er det lidt op af bakke, at skulle hente et 0-1 resultat, efter besøget på Camp Nou, hvor det første opgør blev afviklet. 0-1 lyder ikke af så meget, men modstanderne er heller ikke hvem som helst.

Senest Barcelona var på besøg var i november, hvor Valencia opnåede en remis (1-1) med Barcelona som gæster i ligaen. Men på det tidspunkt var holdet og formen også et helt andet sted hos Valencia, end hvad de fremviser i denne periode.

*

FC Barcelona behøver ikke at vinde kampen, men de vil helt sikkert heller ikke spille på en remis – så det er som altid – frem på banen og afgøre tingene selv.

Og med en finale på højkant og udsigten til “The Double” i hjemlandet, så spares der ikke på spillerne i dette opgør. Vi er ikke i tvivl om, at FC Barcelona også tager dette stik hjem, med en smal sejr på 1 til 2 mål – endda uden at Valencia score.

Valencia – FC Barcelona = 2 = Odds 1,55
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top