Sikre

Torsdagen “Sikre” nytårs anbefaling…

Vi starter op på italiensk, hvor det er den næstbedste række Serie B, der lægger kamp til dette valg som dagens “Sikre” spil på BettingsNews redaktion, på denne årets sidste torsdag.

Palermo – Salernitana = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får indsatsen 3x som Nytårs Bonus…

Palermo topper den italienske Serie B og har kun lidt et nederlag i deres 10 seneste kampe. Så det ser ud til, at de mener det alvorligt med en oprykning efter denne sæson. Men med kun 2 nederlag i 20 kampe, virker de til at have noget at ha det i.

De har haft et par off-dage, men har kun to nederlag hjemme på  Renzo Barbera i denne sæson og det er sjældent at de ligefrem taber foran egne fans. Vi tror de fastholder den gode form og 1. pladsen efter dette opgør.

*

Salernitana er utroligt ustabile og ligger derfor og roder midt i Serie B. De har det måske lidt modsat af mange italienske hold, for de har fået en del point på udebane. Hjemme har de kun 2 sejre, men til gengæld 7 gange remis…!!

Det skal dog siges, at de hold de har hentet point imod på udebane, har helt klart været holdene fra den tunge ende, og det kan man ikke kalde 1. plads for, som dagens hjemmehold fra Palermo indtager. Salernitana taber klart dette opgør.

Palermo – Salernitana = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får indsatsen 3x som Nytårs Bonus…

To Top