Nyhed

Torsdagen Landskamps Bonus på BN…

Dagens Bonus er også fra EM kvalen og det er også med 2 mandskaber vi på ingen måde ser som Europa Mestre efter endt slutrunde. Men vi tror på, at hjemmeholdet kommer med, som de også var det ved det seneste som værtsland.

Rusland – Skotland = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Rusland har et fornuftigt hold uden at være prangende. Det er langt fra underholdende fodbold de leverer, men har alligevel en hvis effektivitet. De ligger da også nr. 2 i puljen, kun overgået af Belgien, som de tabte til.

Så der er 3 point op til Belgien, men til gengæld hele 8 point ned til nr. 3. Så det vil sand for dyden være en overraskelse hvis ikke russerne også ender med at komme med til slutrunden. 

*

Skotland har 6 point efter lige så mange kampe og det var været md Cyperen og San Marino de point er blevet hentet. Så det har ikke været sjov at være skotte ved denne kvalturnering.

På udebane plejer det at være skidt, når det ikke er hold som San Marino. Men selv dem slog de kun med 2-0. Hvor imod dagen hjemmehold smadrede San Marino med hele 9-0. Så vi er ret sikre på en hjemmesejr i dag.

Rusland – Skotland = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top