Bonus

Torsdagen EL “Special Bonus” fra panelet…

Også dagens “Special Bonus” er hentet fra dagens kampprogram i Europa League og vi synes her, at Bookmakerne har været dejligt rundhåndede, da de satte odds på det opgør vi i dag anbefaler i denne kategori.

Rosenborg – Vardar Skopje = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får de fleste bonustilbud som kunde…

Rosenborg og Bendtner ser ud til at have fået det at fungere og den “gamle” måltyv har igen fundet vejen til målet. Selvom samarbejdet ikke bar frugt i den første gruppekamp på udebane mod Real Sociedad, tror vi det kommer til syne i dag.

Skal Rosenborg tro på videre avancement, skal et hold som gæsterne fra Vardar slås hjemme på Lerkendal – for gør man ikke det, har Rosenborg slet ikke noget at gøre i den turnering – ud over at være statister.

*

Vardar Skopje har til dagligt ophold i den bedste makedonske liga, hvor de ligger nr. 3 med 6 point op til topholdet. De har dog en kamp i hånden i forhold til de øverste 2 hold.

Det er på udebane de er til at snakke med og tidligere fik de tæsk af FC København med 4-0, da de gæstede Parken i august måned. Og de fleste kender jo til den styrke som FCK har i denne sæson – som vi på redaktionen tror Rosenborg kan matche.

Noget overraskende slog Vardar Fenerbahce ud af EL kvalspillet, endda med en sejr på udebane – men i den første runde i gruppespillet, fik de læsterlige klø af Z. Petersborg på hele 0-5. Vi er sikre på, at de taber igen i dag.

Rosenborg – Vardar Skopje = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får de fleste bonustilbud som kunde…

To Top