Nyhed

Torsdagen EL Bonus spil på BettingNews…

Det er torsdag og så er det oftest tid for Europa League fodbold. Vi har faktisk set lidt frem til dette opgør, for de fleste vil nok mene at vi er en smule forkert på den. Men det skotske mandskab er stærkere end de fleste går og tror.

Rangers – FC Porto = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus at spille for…

Rangers står overfor en meget vigtig opgave, hvis de igen skal være et hold med europæisk niveau. Taberen af dagens opgør vil få det svært efterfølgende, da der kun vil være 2 kampe tilbage at hente point i.

Rangers har 4 point som gæsterne, efter en sejr hjemme over Feyenoord og en remis og Portugal. Så en sejr i dag vil gøre livet noget lettere og presset mindre, i forhold til de sidste 2 runder.

Vi har en tyrkertro på, at Rangers igen kan opnå minimum remis hjemme på Ibrox Stadium, hvor de trods alt er en kende bedre. Og kender vi den skotske mentalitet, så kæmper de en hvis del ud af bukserne for at opnå det bedste resultat.

*

FC Porto har virket en smule “klodset” i denne sæson, men har heller ikke helt det samme mandskab som i fjor. Dog er truppen ellers fint besat, men de har ikke helt fået omsat det til noget stabilt endnu. 

Men det betyder ikke at de er ringe, med en umiddelbart 2. plads i den hjemlige Primeira Liga. De skuffede dog fælt ude mod Feyenoord i sidste udekamp i EL og derfor var det skuffende kun at spille 1-1 mod skotterne.

Så der skal satses, da et nederlag vil gøre det meget svært. Men når man skal satse – så opstår der også blottelser og omstillings spillet er skotterne gode til. Vi tror faktisk at kampen ender remis igen – og så er spændingen bibeholdt i gruppen.

Rangers – FC Porto = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus at spille for…

To Top