Bonus

Tordagens Bonus fra Eruopa Legaue…

Også dagens Bonus er hentet i Europa League, som alle dagens anbefalinger. Her er et noget tættere opgør end dagens Sikre, men vi har en stærk forventning om, at det bliver en hjemmesejr. Men hvem der går videre efter begge kampe er afviklet, tør vi ikke spå om.

Slavia Prag – Rangers = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoins…

Slavia Prag topper den hjemlige liga, med en margin på over 10 point ned til nr. 2. Ligeledes er de også med i den hjemlige pokalturnering, så der er mange jern i ilden for det stolte tjekkiske mandskab. De kom videre efter de slog Leicester ud, efter en remis og en sejr. Så de har regnet britisk fodbold ud, som også dagens gæster praktiserer en del af.

Hjemme har de ikke tabt en eneste gang i denne sæson og kun spillet remis 3 gange. Det er både i den hjemlige turnering og i gruppespillet i Europa League. Så de har vist at de hjemme på eget græstæppe er svære at bide skeer med. Vi tror de igen vil få point og det er i form af en sejr.

*

Rangers er det bedste hold i Skotland i denne sæson og har en stor margen på næsten 20 ned til Celtic der ligger nr. 2. Så de er efter skotske forhold i en klasse for sig. De havde en efter redaktionens mening, let modstander i den første Play Offs, hvor det var Antwerpen de fejede af banen i 2 vanvittige målrige kampe. Der blev scoret 7 mål i begge kampe, som blev vundet samlet af Rangers.

I dag står de overfor et noget bedre forsvar, som ikke er åben som en ladeport, som var tilfældet med Antwerpen. Men Rangers har også problemer i det defensive, når man lukker 5 mål ind i de 2 kampe. Vi kan sagtens forestille os, at Rangers vinder hjemme – men i dag tror vi ikke på dem.

Slavia Prag – Rangers = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoins…

To Top