Sikre

Tisdagens Sikre hollandske anbefaling…

Der er ikke meget “flyvende hollænder” over de 2 mandskaber der skal mødes i det valgte opgør. Vi vil faktisk påstå, at dagens gæster er begyndt at grave sig ned i et dybt hul, de ikke kan komme op af igen.

Heracles – FC Emmen = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Heracles er blandt de mindre gode midterhold, men er kommet ind med en ganske fornuftig form i det nye år. De seneste kampe er endt med sejre over hold der ligger med omkring de sjove pladser og begge var på udebane. Så formen er rigtig fornuftig i denne periode.

Heracles har ikke et fort hjemme i Almelo, men med tanke på dagens gæster og hvad de har at byde ind med – så er Heracles hjemmebanestyrke mere end rigeligt til at hente alle 3 point. Vi tror faktisk på en sejr på mere end 1 mål.

*

FC Emmen har nærmest givet op og med 5 point efter 14 kampe, er det vel heller ikke så mærkeligt. De spejder stadig efter den første sejr, men har dog spillet 5 kampe remis. De 2 af de 5 point er hentet på udebane, men med en score på 4-13, så virker det mest som om at hjemmeholdet har haft en virkelig dårlig dag.

Historik har Heracles da også vundet alle opgør siden 2003 på hjemmebanen og kun i 2 ud af 7 opgør, har Heracles holdt sig tilbage og kun scoret 1 mål. I dag holder sig ikke tilbage og henter alle 3 point og en sejr på mindst 2 mål.

Heracles – FC Emmen = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top