Bonus

Tisdagens Bonus spil fra Belgien’s Jupiler League…

Vi hopper for en kort bemærkning over i den bedste belgiske række Julier League, hvor det valgte opgør også var inde over som dagens sikre spil. Vi har svært ved at se at dagens gæster overlever den bedste belgiske række efter denne sæson.

Leuven – Mouscron = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Leuven tilhører den bløde mellemvare i den belgiske Jupiler League og har været det i flere sæsoner. De klare sig jævnt godt ude, men er lige en tand bedre hjemme, hvor de da også henter de fleste af deres point. 6 kampe har givet 3 sejre, 2 gange remis og et enkelt nederlag. 

En af de større skalpe de har taget i denne sæson, var da de slog Club Brügge med 2-1 for få runder siden. Formen er rigtig god, selv om de tabte til Antwerpen med 2-3. Men det var også på udebane. Her er det hjemme på Den Dreef og her får de alle 3 point i dag.

*

Mouscron ligger og roder i bunden og har desperat brug for point, hvis de ikke skal hægtes af allerede i den første halvdel af turneringen. De gjorde det fint i seneste udekamp, hvor de slog Cercle Brügge. Men deres form sejler også i denne periode. Så den sejr lunede selvfølgelig og fik dem lidt ind i varmen igen.

Men i dag er det en helt andet type hjemmehold som kan bide skeer med topholdene på eget græs. Trods den seneste sejr, så er scoreren på fremmed græs 5-13, efter kun 6 kampe. Så de har det med at lukke et par mål ind. Det ror vi gå sker i dag, men det betyder ikke at de nødvendigvis taber med mere end 1 mål.

Leuven – Mouscron = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top