Sikre

Tirsdagens “Sikre” Odds-Bombe fra BNs panel…

Den “Sikre” denne tirsdag har vi hentet i den centrale del af Europa, nemlig i Jupiler League, som er navnet på den bedste belgiske række – og her har Bookmakerne virkeligt sovet i timen…

Selv om Odds’et er højt og endda langt højere end det plejer, er det ikke ensbetydende med, at vi på redaktionen har drukket os fra sans og samling – det syntes vi til gengæld Bookmakerne har gjort her!

Oostende – Charleroi = 2 = Odds 3,05
Spillet hvor DU får den Bedste Kundeservice på markedet…

Oostende er rækkens absolut ringeste mandskab og er da også placeret helt nede i bunde, med kun 1 sejr efter de første 8 kampe. Den samlede score på 10-20 har sin helt egen historie, for hjemme hedder den 5-13 – så holdet er bedre på udebane.

Det er da også når de har været væk fra Versluys Arena, som hjemmebanen i Oostende kaldes, at de har opnået alle deres point, som dog kun er på antallet 5. Så hjemme på Versluys Arena har de endnu deres første point til gode.

*

Charleroi giver ikke noget væk – især ikke på udebane. De har endnu ikke tabt en udekamp efter 5 af slagsen og her er tale om hold som St. Truiden, St. Liege og Genk, som ikke har formået at vinde foran egne fans.

I dag er de så gæster hos det ringeste hjemmehold i rækken og det er da svært at se hvordan, et så ringe mandskab indtil nu i sæsonen, skal kunne hamle op med det næstbedste udehold, der også ligger 2’er i rækken. Vi snupper det gode Odds.

Oostende – Charleroi = 2 = Odds 3,05
Spillet hvor DU får den Bedste Kundeservice på markedet…

To Top