Frække

Tirsdags “Frækkerten” på redaktionen…

Tirsdagens sidste anbefaling fra eksperterne på redaktionen, er mellem 2 hold der til dagligt befinder sig i den næstbedste franske række Ligue 2, hvor vi mener det er en kamp mellem 2 ulige hold og dermed har vi en klar favorit.

Quevilly Rouen – Tours = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil…

Quevilly Rouen har ikke haft de bedste oplevelser i Ligue 2, efter oprykningen fra National i sommers, som den 3. bedste række kaldes i Frankrig. Kun 2 sejre indtil nu er det blevet til indtil videre og det placerer dem på en 19. plads som næstsidst.

Men det er hjemme de har fået 7 ud af de 8 point der er blevet skrabet sammen og dermed også de 2 sejre de har fået indtil nu.  De har da også mødt flere af topholdene hjemme, så nu ser det ud til, at der kommer mere overkommelige hold på besøg.

*

Tours er bestemt et af de hold der må betragtes som overkommelige. For de er det hold der ligger under Quevilly Rouen som nr. 20 og dermed sidst i Ligue 2. Og det har været en forfærdelig sæson for Turs her efter sommerferien.

Kun 1 kamp har de vundet i 16 forsøg og det er noget der tærer på selvtilliden. Sammenlagt er det blevet til 5 point og det er 3 færre end dagens hjemmehold. På udebane har de kun opnået 1 point og vi har en idé om, at de heller ikke får point med hjem i dag.

Quevilly Rouen – Tours = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil…

To Top