Frække

Tirsdags “Frækkerten” på BettingNews…

Vi slutter dagens anbefalinger af med et opgør fra den engelske turnering hvor vi er hoppet ned i 3. lag og fundet en kamp i den liga der til dagligt går under navnet League One – og det er lidt af en “Frækkert”

Milton Keynes – Rotherham = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsat til at spille for…

Milton Keynes er helt ude i hampen og har været det i en længere periode. Vi skal hele 11 kampe tilbage for, at finde den seneste sejr hjemme/ude og det var i december, mod et endnu ringere hold.

Så næstsidste pladsen er helt berettiget og med 6 point op til en redning, ser det både muligt og umuligt ud – det afhænger helt af, hvordan formen fortsætter. Vi tror ikke at der sker ændringer til i dag og at de igen sætter point til – alle 3 endda.

*

Rotherham har virkelig fart på, hvis man lige ser bort fra et enkelt nederlag i sidste runde. Det var første nederlag efter 15 kampe. Vi tror ikke at det er en formnedgang, men bare en af de dage hvor det ikke fungerer.

I dag er modstanderen af en lettere kaliber, helt ude af form og Rotherham er faktisk slet ikke så tossede på fremmed græs. 24 point efter 16 udekampe er tilfredsstillende og det er da også årsagen til, at de ligger lunt som nr. 4 i ligaen.

Milton Keynes – Rotherham = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsat til at spille for…

To Top