Sikre

Tirsdagens Sikre fra VM kvalen…

Også dagens sidste anbefaling, som hører til kategorien “Frækkert” er også hentet i VM kvalen. Her er det mellem 2 mandskaber, hvor vi kun ser det ene med muligheden for at kvalificere sig, men de kæmper selvfølgelig for chancen så længe den er til stede.

Slovakiet – Rusland = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Slovakiet fik ikke helt udnyttet muligheden i deres første kamp i dette VM gruppespil, med en remis på udebane mod Cypern. Resultatet 0-0 var efter en ørkenvandring af ringe fodbold og ingen af parterne havde vel fortjent at vinde. Det var Slovakiet der havde bolden mest, men det var faktisk Cypern der kom frem til fleste chancer.

Så Slovakiet virker ikke at have fået skruet noget særligt godt sammen til denne VM kval og selv om dagens gæster ikke er i toppen af europæisk fodbold, så mener vi at de får store udfordringer i dag. Deres remis mod Malta (2-2) var en igen et bevis på manglende styrke. 3 af de seneste 4 gange hvor Slovakiet og Rusland har mødt hinanden er det endt med en udesejr.

*

Rusland vandt deres første opgør, hvilket de også var forpligtiget til, da de mødte Malta. Det blev 3-1 på Malta, hvilket også var et rigtigt resultat. Russerne Russerne var det dominerende hold og havde også fleste chancer. Med 2 mål inden pausen var kampen reelt lukket, men malteserne fik scoret en enkelt gang – inden russerne fik lukket den med et 3 mål.

Russerne virker en smule bedre, end de har vist efter de afholdte VM på russisk jord. De kunne ikke rigtigt følge op på den gode slutrunde. Nu virker de igen som en enhed med selvtillid og et mandskab der godt kunne ende med en ny VM kvalificering. De fulgte op på den første kval sejr med endnu en sejr over Slovenien hjemme med 2-1 og den positive udvikling fortsætter. Men de skal så også have point med hjem fra et hold som Slovakiet, hvis de skal gå hele vejen.

Slovakiet – Rusland = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top