Frække

Tirsdag’s Frækkert’en fra redaktionen…

Vi slutter dagen af i Premier League i et opgør mellem 2 mandskaber, der ikke kommer til at slå med om mesterskabs titlen. Der er faktisk langt større chance for at begge mandskaber må en tur ned i Championship efter sæsonen.

Burnley – Sheffield Utd = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Burnley hat det lidt stramt, men burde efter redaktionen mening ikke ryge ud af Premier League efter sæsonen. Godt nok er truppen måske ikke så kvalitativ bred, men det er alligevel et habilt mandskab der stadig har en del at lære. Derfor ligger de også nede som nr. 16 før denne spillerunde.

Men det kunne have været værre, for der er faktisk kommet point ind på kontoen i de seneste 4 kampe, med 2 sejre og 2 gange remis. Så derfor er de rykket op over stregen. Vi ror på deres formfremgang, som skyldes grundigt arbejde i hverdagene. Det er den slags form der holder over en længere periode.

*

Sheffield Utd har også vist formfremgang, da de hr fået en enkelt remis indenfor de seneste runder. Så nu har de 2 gange remis og alt andet er nederlag. Nej, vi tror på ingen måde på Sheffield Utd. overlever rækken, for der er efterhånden et stykke op til redning.

På udebane ser det helt elendigt ud. 1 remis og resten nederlag – men det er scoren der er helt til hundene. 4-14 er tallene efter 7 udekampe og det siger sig selv, at det er et tydeligt tegn på, at Sheffield Utd. slet ikke har niveauet til rækken. Vi ser ikke en gang en heldig remis i dette opgør.

Burnley – Sheffield Utd = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top