Frække

Tirsdags Frækkerten fra Primeira Liga…

Vi slutter dagens af i Portugals bedste række, hvor et af denne sæsons større overraskelser, stadig er med i den sjove ende – endda med håb om endelig succes. Vi tror på at de fortsætter med at presse på i toppen.

Gil Vicente – Ferreira = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Gil Vicente ligger i en position med en masse andre hold, hvor det kan ende både skidt eller godt. Der er kun 4 point fra nr. 10 til nr. 18 som er sidste pladsen. Så et nederlag kan hurtigt sende et hold under og det modsatte. Gil Vicente ligger under før denne runder og vi vurderer, at det også er tilfældet efter runden.

Ja, Gil Vicente er stærkeste hjemme har de har hentet 2 af deres 3 sejre i denne sæson. Men lige så snart de møder holdene fra toppen af Primeira Liga, så har de rimeligt svært. Vi er godt klar over at den ikke er et oplagt valg, men vores mavefornemmelser siger os på redaktionen, at her er penge at hente.

*

Ferreira ligger nr, 4 og er sammen med 3 andre hold, ved at slå et lille huld ned til resten af holdene. Der er 5 point op til 3. pladsen, men det er bestemt ikke udenfor rækkevidde, med 19 runder tilbage. Formen har længe været både god og stabil og også på udebane har de gjort det godt.

Efter 8 kampe på fremmed græs, er der kun smidt 2 af dem på gulvet. Den ene var mod Benfica og det er vel fair. Men det betyder også, at der er kommet point ind på tavlen i 6 af de 8 udekampe og det er vi ret sikre på, at der også gør i dag. Vi fornemmer alle 3 på redaktionen.

Gil Vicente – Ferreira = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top