Frække

Tirsdag’s Frækkert’en fra Premier League…

Vi har her fat i et absolut bundopgør, hvor begge mandskaber kæmper en brag kamp om at overleve Premier League, men ingen af dem har det let med at skrabe point sammen – hvilket også kun sker sjældent. Vi har dog en fidus til hjemmeholdet i dag.

Watford – Norwich = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Watford ligger og gnider sig op af nedrykningsstregen i kamp med 3 andre hold,d er også kæmper for at undgå samme skæbne. Der er kun få point mellem disse 4 mandskaber, men de 2 af dem ender med at rykke ud. Så mod et andet bundhold skal Watford hente alle 3 point.

Hjemme på Vicarage Road har de tabt 6 ud af 16 kampe, så der er kommet point i 10 af dem. En af de “smukke” sejre som de beskriver den, var mod Liverpool i februar måned. Så de kan bestemt godt spille fodbold hjemme på Vicarage Road. Vi tror helt klart på dem igen i dag, med tanke på gæsternes evner i det hele taget.

*

Norwich har kun 5 runder til at hente “alt for mange” point nok til, at holde dem i Premier League. Med en bundplacering, som har varet rigtig lang tid, er det ikke så underligt hvis spillerne har givet en smule op. De skal simpelthen vide resten af deres kampe, hvilket er helt utopisk at tænke sig.

Specielt når Chelsea og City udgør 2 af holdene. Så Norwich fans har vænnet sig til tanken om at spille i Championship i næste sæson – og det har spillerne sikkert også. Vi tror ikke at Norwich kan samle så meget kompetence til denne kamp, med den situation de befinder sig i.

Watford – Norwich = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top