Nyhed

Tirsdag’s Frækkert’en fra Portugal’s Primeira liga…

Vi slutter i på den vestlige side af den Iberiske halvø og Portugal befinder sig og det er den bedste række vi har taget et kig på til dagens anbefaling. Et opgør hvor begge mandskaber bør være motiveret, for der står rigtigt meget på spil og en sejr vil gøre godt for deres igangværende bestræbelser.

Famalicao – Portimonense = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når dus spiller…

Famalicao har de positive bestræbelser at kæmpe for, da de kun ligger 2 point efter Braga, der indtager den sidste plads der giver adgang til Europa. Det er en overraskelse at Famalicao ligger så langt fremme på dette tidspunkt af sæsonen, men de ser ud til at fastholde deres position.

Det skyldes bl.a en stærk hjemmebane (den 4. bedste i ligaen) og en meget stabil udebaneform gennem hele sæsonen. I dag er de så hjemme hvor de har det bedste og med tanke på gæsternes evner, form og formåen – bør det være en sikker sejr og 3 gode point til at presse Braga med.

*

Portimonense har helt modsatte bestræbelser – nemlig overlevelse. Men der er 4 point op til Maritimo, der ligger lige over stregen, så en sejr i dag vil ikke være nok. De første kampe efter krisen har dog givet 4 point, men har været mod hold som – bl.a Maritimo som de slog hjemme – ellers havde der været 7 point op til en redning inden dette opgør.

Men det er på udebane i dag og her har de ikke været særligt dygtige i denne sæson. 1 sejr i 14 udekampe og 4 er endt remis. Scoreren hedder 9-23, så her er heller ikke noget håb at hente for gæsterne. Portimonense skal bare håbe på, at de ikke bliver løbet over ende. Men de taber med mere end 1 mål er vi ret sikre på.

Famalicao – Portimonense = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når dus spiller…

To Top