Nyhed

Tirsdags Frækkerten fra nordjysk pokaldyst…

Vi befinder os stadig i den danske landspokal turnering og har denne gang fundet et opgør mellem 2 næsten lige stærke klubber fra Nordjylland. De ligger endda til dagligt i den samme række.

Vendsyssel FF – Vejle = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Vendsyssel har fået en ganske forfærdelig start på denne sæson 1. Division, hvor de efter de første 7 kampe kun har fået 6 point. Vi siger KUN, da de har fået 2 sejre og ikke mere. Jo de vandt da ganske vist deres seneste pokalkamp mod et hold i Serie skod.

For når vi ser på scoreren er det helt tydeligt at der er udfordringer. Især mod hold der gerne vil spille hurtigt og offensivt. 3-11 taler sit helt eget tydelige sprog om, at de ikke har et koncept bagude der fungere.

I dag skal de møde et hold der organisatorisk er bedre rustet til denne sæson og som også er kommet langt bedre fra start. Så længe Vendsyssel har en åben ladeport i forsvaret, så vil de også tabe dette opgør.

*

Vejle fik faktisk også en lidt tung start, men er kommet over skuffelsen efter nedrykningen og har fået sat damp på kedlerne igen. Det betyder at de er begyndt at nærme sig toppen og har vist en bedre stabilitet i kampene.

Ingen tvivl om, at Vejle har det bedste mandskab og formkurven og spillet er til deres fordel. Men det er jo en pokalkamp og her er der andre parametre der nogle gange gør sig gældene, da kampen skal afgøres i dag.

Dog har vi svært ved at se et Vendsyssel mandskab der pludselig har fået vendt skuden så meget, at de slår et mandskab som gæsterne fra Vejle. Det bliver en tæt kamp tror vi, men Vejle løber af med sejre – og det bliver indenfor de første 90 minutter.

Vendsyssel FF – Vejle = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top