Nyhed

Tirsdags Frækkerten fra National League…

Vi er til dagens “Frækkert” hoppet ned på 5. bedste niveau i England, hvor navnet på rækken er National League. Rækkerne herunder er den så opdelt i Nord, syd osv. Vi ser en rigtig god fidus i gæsterne i dag, da de både har en vild form og et langt bedre mandskab.

AFC Fylde – Notts County = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds at spille på…

AFC Fylde har ikke vundet meget i denne sæson, da 7 sejre efter 28 kampe ikke er noget at råbe hurra for. Ligeledes er formen slet ikke der hvor den bør være, hvilket har resulteret i, at der ikke er kommet nogle sejre på brædtet i deres seneste 5 kampe.

Fylde kan ikke give skader skylden, det er simpelthen spillet. De mistede så også 2 spillere kort før jul, hvilket ikke har gjort situationen bedre for holdet muligheder. Sålænge de ikke har hentet forstærkninger, tror vi ikke meget mere på dem i denne sæson.

*

Notts County har rækkens absolut bedste form, med 5 sejre og 2X remis i deres seneste 7 kampe. Så det er et mandskab der har masser af selvtillid. Kan de holde momentum vil de helt sikkert ende i Play Offs.

Der er kun 1 hold der rykker direkte op og med hele 9 point op, virker det ikke som en sandsynlighed. Men derfor skal muligheden da forfølges. Og med tanke på deres nuværende form, hvor de nærmest har Jesus sandaler på og kan gå på vandet, er vi ret overbeviste om, at de henter endnu en sejr.

AFC Fylde – Notts County = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds at spille på…

To Top