Frække

Tirsdags Frækkerten fra League Two…

Vi slutter, som vi startede, nemlig i en af de engelske rækker. Denne gang er det niveauet lige under, nemlig League Two. Her mener vi, at Bookmakerne har givet et alt for godt odds på en udesejr, som vi har ment som resultat siden vi så kampprogrammet.

Oldham – Cheltenham = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som Ny bruger…

Oldham har ikke fået den bedste start på sæsonen og ligger og roder i den nederste 1/4 af  rækken. Oldham’s udfordring er åbenlys. De har faktisk en ok offensiv, men bagude er det en ren golfbane med masser af huller. De har dog hentet 2 sejre – men de har begge været på udebane mod 2 ringe mandskaber – bl. a bundholdet.

Hjemme på Boundary Park jagter de stadig deres første hjemmesejr, efter det kun er blevet til 1 sølle point i 5 forsøg. Scoreren her er på 6-10, så heller ikke hjemme har de styr på defensiven. Kun 1 hold har lukket flere mål ind og det virker ikke til, at de har fået styr på det endnu efter seneste kamp at dømme.

*

Cheltenham er med fremme i den bedste 1/4 og har det lidt på samme måde som dagens hjemmehold. De er en tand bedre ude end hjemme. 2 af sæsonens 3 nederlag er kommet på hjemmebanen og det enlige nederlag på udebane, var til hjemmestærke Port Vale på 1-2. Så 3 sejre i 4 kampe er godkendt.

Igen i dag er det så på udebane og mod et hjemmehold der bestemt ikke er blandt de bedste af slagsen. I redaktionens optik er det barnemad for et Cheltenham, med tanke på deres form og deres mandskab. Vi er ret sikre på en udesejr i dette opgør.

Oldham – Cheltenham = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som Ny bruger…

To Top