Nyhed

Tirsdags Frækkerten fra League Two i England…

Vi har fundet et interessant opgør frem fra den 4. bedste række i England og vi ved godt at denne anbefaling er lige på kanten af småt brændbart. Men var nu alligevel smidt noget guld efter vores anbefaling.

Macclesfield – Exeter = X = Odds 3,40
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og flå flere X Bonus…

Macclesfield har haft en lidt turbolent sæson, men ser ud til at samle sig en smule her i den sidste fase af turneringen. Men det er heller ikke et sekund forsent, da de ligger sidst i League Two.

Der er dog kun 1 point op til en redning, så der er ikke panik på – Endnu!. Macclefield har da også fået point i deres seneste 4 kampe og på den måde lukket lidt af det hul der var ved at opstå.

Macclesfirled har en tendes til at spille remis og det er sket 12 gange i denne sæson. Alene de seneste 3 kampe er endt remis. Disse 2 mandskaber ynder også at spille remis mod hinanden – så det sætter vi vores lid til sker igen.

*

Exeter ligger i den anden ende af skalaen og er stadig med på den sidste plads af de hold der ender i Play Offs spillet. Men kampen er tæt og der er 3 hold der lige pt duellerer om de 2 sidste pladser.

Også Exeter er et hold der ynder at spille remis og det har de gjort 11 gange. 8 af disse 11 gange er efter et udebane opgør og så begynder det pludselig at give mening at spille på remis.

Indbyrdes har disse 2 mandskaber også tendensen til at spille remis hver anden gang de besøger Macclesfield – og da Exeter vandt seneste, så er det tid for en remis. Men det er kun en tendes, og ikke et reelt parameter – men det passer ind i dagens anbefaling.

Macclesfield – Exeter = X = Odds 3,40
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og flå flere X Bonus…

To Top