Frække

Tirsdags Frækkerten fra League One…

Dagens “Bonus” anbefaling er hentet i League One og det er mellem 2 mandskaber der begge befinder absolut bedste hjemme på eget græstæppe. Derfor virker det oplagt at det er gæsterne der må strække våben i dette opgør, da også formen er helt til hundene.

Bristol City – Swindon = 1 = Odds 2,10
Spillet for du ALTID får de Højeste Odds…

Bristol City er måske ikke rækkens bedste hjemmehold, men de får de point der har gjort, at de stadig befinder sig på den rigtige side af stregen. Men der er dog ikke så langt ned til fiaskoen, så hjemmekampene skal vindes, hvis de skal tro på endnu en sæson i League One.

Formen er dog rimelig og den ser ikke ud til at stagnere endnu. I de seneste 5 hjemmekampe har de kun tabt et enkelt opgør og spillet en remis. De øvrige 3 er vundet. De scorer ofte flere end 1 mål hjemme på Memorial Stadium i Bristol og det tror vi også at de gør i dag. Men vi spiller bare på den rene sejr.

*

Swindon ligger sidst før denne runde og har det ikke så nemt i denne periode. 5 nederlag på stribe giver ikke meget selvtillid i truppen, nået de virkelig har brug for, hvis de skal klare skærene. De hr en defensiv der helt klart ikke er særlig effektiv og de har da også lukket mere end 1 mål ind, i de seneste kampe.

Der udover er de rækkens ringeste mandskab til at spille på udebane, hvor det kun er blevet til 2 sejre i denne sæson. 11 kampe ud af 16 er tabt og dertil følger en score på 20-35. Så på udebane er det helt normalt, at de lukker et par mål ind eller mere. Vi tror at Swindon taber med mere end 1 mål, men vi som “næsten” altid på den rene sejr og her er det til hjemmeholdet.

Bristol City – Swindon = 1 = Odds 2,10
Spillet for du ALTID får de Højeste Odds…

To Top