Frække

Tirsdag’s Frækkert’en fra Franske Ligue 1…

Vi slutter af i den bedste franske række, hvor hjemmeholdet får besøg af et formstærkt mandskab der også er igang med de internationale opgaver. Og dem har gennemført tilfredsstillende indtil videre. Så det er et stærkt gæstende mandskab.

Montpellier – Lyon = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får den Højeste BONUS på markedet…

Montpellier er et mandskab vi forventer ender i den bedste halvdel af Ligue 1, selv om de faktisk ikke er særlig gode på udebane, men det opvejer styrken hjemme på på Stade de la Mosson. Men de har mistet nogle spillere og man så i første opgør, at de nye endnu ikke er spillet helt ind endnu. 

Men det var også på udebane. I den efterfølgende kamp hjemme mod Nice var der igen “svung” over Montpellier og de vandt helt fortjent. Dagens gæster har mange jern i ilden og skal prioritere og det vil være til hjemmeholdets fordel. Et tæt opgør der nok ender remis.

 *

Lyon nåede som bekendt semifinalen i sidste sæsons Champions League og har fastholdt formen, da det ikke er lang tid siden de spillede den kamp. De startede da også sæsonen med at vinde deres første kamp hjemme over Dijon med hele 4-1. Men der er også noget der hedder træthed, manglende ferie mv.

Ligeledes skal Lyon også passe på ikke at slide spillerne både fysisk og mentalt så tidligt i den nye sæson. Vi så i udekampen mod Bordeaux, at Lyon viste lidt svaghedstegn, som måske er et udtrykt for den manglende ferie og mentale pause. Lyon er det bedste af disse 2 mandskaber, men det opvejes af udebane og et Lyon mandskab der er faldet lidt i kadence.

Montpellier – Lyon = X = Odds 1,75
Spillet hvor du får den Højeste BONUS på markedet…

To Top