Nyhed

Tirsdags Frækkerten fra englsk sekundarække…

Vi er til dagens sidste anbefaling hoppet ned i den 5. bedste række i England, som i daglig tale går under betegnelsen “National League”. Det er her hvor de faktisk stadig kan tjene nogle fine penge, som nok svare til 2. Division i Danmark. Så selvom den er semi pro, så er de stadig attraktiv for mange unge spillere.

Dover – Barrow = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Dover er et mandskab der ligger og hopper op og ned fra League Two til denne række. Det er en del år siden at de har været oppe og lege med i League One i den ellers så kendte havneby, med de hvide kalkformationer der kendetegner indsejlingen.

Penge har noget at sige, for dem er der ikke mange af i Dover og de har heller ikke råd til at skaffe sig nogle nye. Får de vendt formen til det bedre, så er der stadig muligheder for, at komme op og lege med om oprykning, men dagens gæster er frygtindgydende stærke på dette niveau.

I denne sæson har Dover faktisk vist sig at være langt bedre på udebane end hjemme. De er faktisk det bedste mandskab til at spille på fremmed græs i sæsonen indtil videre. Kun dagens gæster kan matche dem på dette område og har fået 2 point mindre. Så når Dover spiller hjemme idag, så tror vi ikke engang på det ene point.

Barrow topper National League med 63 point for 32 kampe. Der er en margin på hele 7 point ned til nr. 2, som skal ud i Play Offs. Så det er kun 1. pladsen der giver direkte adgang til League Two. Som skrevet herover så er Barrow ret habile på fremmed græs. 28 point i 16 udekampe og en score på 32-20 er rimelig overbevisende.

Hvis kampen skulle spilles på en neutral bane, ville det straks være mere jævnbyrdigt, men heldigvis for Barrow, så skal kampen spilles i Dover og den hjemmebane er ikke noget at råbe hurra for. Barrow vandt da også ved seneste besøg.

Dover – Barrow = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top