Nyhed

Tirsdags Frækkerten fra Englands sekundarække…

Også dagens 2. og sidste anbefaling er hentet i den 5. bedste række i England – også kaldet for National League South. Her har vi valgt et opgør, hvor det form mæssigt er top og bund der spiller mod hinanden og næsten også turnerings mæssigt.

Billericay – Wealdstone = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Tilbud som NY bruger…

Billericay er et jævnt midterhold i National South og er faktisk et godt hold, når de spiller foran egne fans. De er stadig et af de få mandskaber der endnu ikke har tabt på hjemmebanen endnu i denne sæson. Så man kan da godt spørge sig selv hvorfor vi så spiller imod hjemmeholdet.

Formen er ikke særlig god og i dag får de besøg at et hold, vi vurderer slet ikke hører til på dette niveau. Billericay har stadig ikke mødt de stærke udehold og her vil de få et helt andet indtryk af deres egne evner. Vi ved at den er på kanten, men vi tror ikke på hjemmeholdet.

*

Wealdstone topper rækken, med 7 point ned til nr. 2. Scoreren hedder 36-18, efter 15 kampe, så det nærmer sig et snit på 2-1 pr. kamp. Vi tror dog at de vinder med mere, for Wealdstone er ganske habile på fremme græs, hvor de også har scoret de fleste af deres mange mål.

21 stk. i 8 udekampe og kun lukket 10 ind. De har dog en enkelt gang tage hjem som tabere, men ellers har de vundet 6 og spillet en enkelt remis. Så ingen tvivl om, at på dette niveau spiller Wealdstone godt, uanset om det er ude eller hjemme. Vi giver dem favoritværdigheden i dette opgør.

Billericay – Wealdstone = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Tilbud som NY bruger…

To Top