Nyhed

Tirsdags Frækkerten fra Englands Championship…

Vi slutter af i den næstbedste engelske række Championship, hvor vi har fundet en kamp mellem 2 hold, der har en form der stritter i hver sin retning. Vi er slet ikke i tvivl om, at det får en afgørende betydning.

Cardiff – Stoke = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får kr. 1.000,- plus det løse i Bonus…

Cardiff ligner stadig sig selv i forhold til deres historik. Super stærke hjemme og nogle gange nærmest pinlige ude. Ingen tvivl om, at Cardiff i mange sæsoner har haft et fort rundt om deres stadion – og mange hold hader at spille der.

I denne sæson er de igen blandt de absolut bedste foran egne fans og har da også kun tabt et enkelt opgør, efter 8 hjemmekampe. De 5 er vundet og et par stykker er endt remis.

Selvom Cardiff tabte seneste hjemmekamp til Bristol C, så var det en enlig svale. I dag kommer der et hold på besøg der virker som om, at de er i tvivl om de deltager i den rigtige sportsgren.

*

Stoke har sand for dyden ikke være noget at råbe hurra for i denne sæson. 11 point efter 16 kampe og en placering som næstsidst, giver ikke meget håb for klubbens fans. Det værste er nok scoreren som lyder på 17-29 og så længe de er i det gavehumør – vil de ikke overleve.

De vandt seneste udekampe og det absolutte bundhold, så de gavner kun dem selv – men det flytter ikke vores tro på Stoke’s evner. I dag møder de et af rækkens stærkeste mandskaber på hjemmebanen og her vil de få deres sag for en en større afklapsning – sikkert på mere end 1 mål.

Cardiff – Stoke = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får kr. 1.000,- plus det løse i Bonus…

To Top