Frække

Tirsdags Frækkerten fra Englands 4. bedste niveau…

Igen går vi et niveau ned i de engelske fodboldrækker, hvor vi har fundet dagens sidste anbefaling – “Frækkerten”. Egentlig virker den ikke så fræk i vores øjne, men odds’et er godt og kan derfor lægges i denne kategori. Som Bonus kunne den også have været brugt, da den virker rimeligt oplagt.

Scunthorpe – Barrow = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Scunthorpe har i den grad fået vendt formen fra skrækkelig til utrolig god. Efter at have gået fra nederlag til nederlag i en lang periode, har de kun tabt 1 opgør i deres seneste 6 optrædener. Så ingen tvivl om, at Scunthorpe er begyndt at mene det.

Selv om Scunthorpe ikke er blandt rækkens mest frygtindgydende hjemmehold, så mener vi at deres form fremgang vil gøre en del af arbejdet for dem, Ligeledes er dagens gæster rimelig uefne på udebane – så vi satser på, at Scunthorpe henter alle 3 point hjemme på Sands Venue.

*

Barrow har aldrig gæstet Sands Venue før og det er derfor den første kamp de spiller mod Scunthorpe nogensinde om point. Barrow er da også oprykkere fra National League, hvor niveauet er en del lavere end i League Two. Så Barrow har naturligvis haft det svært.

Men en god start på sæsonen, hvor de hurtigt fik skrabet et par sejre i land og efterfulgt af en hel del remis’er – er luften ligesom gået ud af opryknings ballonen. Og nu står den stort set på nederlag i kamp efter kamp. På udebane er det helt elendigt, hvor det kun er blevet til 4 point i 7 kampe på fremmed græs. Barrow får ingen point i dag.

Scunthorpe – Barrow = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top