Frække

Tirsdags Frækkert’en fra England…

Dagens sidste anbefaling afslutter dagens rundtur i wengland, med et opgør hentet i Championship. Her havde vi spået en langt bedre sæson til dagens gæster og troede faktisk at disse 2 mandskaber ville have ligget omvendt.

Bristol City – Huddersfield = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny spiller…

Bristol City ligger foran Wolverhampton i tabellen og ligner et mandskab der godt kunne ende i Play Offs spillet, hvid de holder og fortsætter deres nuværende udvikling. I dag er det hjemme på Ashton Gate, at kampen skal afvikles. Og her er Bristol City lige en tand eller 2 stærkere end på udebane. 

Efter 12 kampe har de kun lukket 10 mål ind og ser man bort fra staren af sæsonen, så er de igen ved at have en rigtig stærk hjemmebane. Også evnen til at score er blevet forbedret, så det giver os en stærk tro på en hjemmesejr i dag og et ryk op i tabellen.

*

Huddersfield har haft samme udfordring i denne sæson, som sidste. Hjemme gør de det rigtigt godt, men på udebane har de godt nok store udfordringer. Efter 12 udekampe er der kun kommet 2 sejre på tavlen og det ligger helt tilbage til oktober måned. 

Og når de taber er ikke lige ved og næsten, men habile tæsk. I de seneste 5 udekampe har de scoret 1 mål og lukket ikke færre end 12 mål ind. Det siger sig selv, at det ikke kan bruges til noget og havde det ikke været for den stærke hjemmebane, så ville Huddersfield ryge ud af Championship. I dag taber de endnu engang og sikkert også med 2-3 mål.

Bristol City – Huddersfield = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny spiller…

To Top