Frække

Tirsdags Frækkerten fra England på BN…

Også dagens 3 og sidste anbefaling er hentet i England og her det igen et opgør fra Championship vi har nørdet igennem. Her er odds’et mere reelt sat – men det er stadig godt på vores favorit – så i dag ligner en rigtig god dag på kontoret.

Bristol City – Middlesbrough = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bristol City ser ud til at mene det alvorligt i denne sæson, for udlægget har godt nok været på et niveau hvor de øvrige ikke har kunnet være med indtil videre. Det skal retfærdigvis siges, at de heller ikke har ramt de forventede stærkeste modstandere endnu – men sejre er sejre og de luner på kontoen.

Seneste kamp gav dog kun en remis, men det er til at leve med. Bristol City er stadig topholdet og ubesejrede og det vil de også være i dag hjemme på Ashton Gate Stadium, efter dette opgør. Vi er overbeviste om, at de også vinder.

*

Middlesbrough har haft en noget mere jævn indgang på denne sæson, hvor man i første runde tabte. Men det var på udebane til Watford med 0-1, så ingen panik. Det virker også som, at formen stille og roligt er på rette vej, selv om det ikke har været prangende på nogen måder. 

I seneste hjemmekamp mod Reading spillede man dog kun remis 0-0 og virkede mere bange for at åbne op end lysten til at skabe kampen. Sikkert også en af grundende til, at de har spillet 3 ud af 5 kampe remis. Det kunne da også være udfaldet af denne, hvis de havde spillet hjemme. Men på Ashton Gate Stadium er vi ret sikre på, at hjemmeholdet Bristol City henter alle 3 point.

Bristol City – Middlesbrough = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top